Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Uw makelaar in Leiden

U zoekt een makelaar in Leiden. Om een nieuw huis te kopen in Leiden en te beginnen aan een nieuw verhaal. Of om uw huidige woning met succes te verkopen tegen de juiste voorwaarden, of in stille verkoop. Wij zijn als de specialist in het hogere segment woningen helemaal thuis in deze geweldige stad, wonen er ook met veel plezier. Onze opdrachtgevers mogen rekenen op een intensieve begeleiding en eerlijk advies in iedere fase van het aankoop– en verkoopproces. Ons uitgebreide netwerk, ons lidmaatschap van de NVM en Baerz & Co helpen ons daarbij.

Wellicht bent u nog niet zo ver, zoekt u een adviseur voor overleg en eventueel een vrijblijvende waardebepaling. Neem ook in dat geval gerust contact op. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening!

Meer weten?

Full service makelaarskantoor Leiden

Als full service makelaar in Leiden nemen we alle werk uit handen bij het (ver)koopproces van een huis. Maar we doen meer dan alleen aankoop en verkoop.

Taxatie

Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een taxatie van uw woning volgens het NVM-model, via het NWWI, voor successie of een eenvoudige waardebepaling. We gaan voor het soort taxatie dat het beste aansluit bij uw situatie.

Verhuurmakelaar

Wij houden ons ook bezig met de verhuur van uw appartement of huis. Aan particulieren, aan expats, aan (buitenlandse) bedrijven: wij hebben de contacten en kennen de weg naar de ‘betere’ huurder. Ook hierbij helpen wij u van A tot Z, nemen het werk uit handen. Van prijsadvies en het screenen van de geïnteresseerde huurders tot en met de overdracht. En ook daarna blijven wij uw verhuurmakelaar, bieden nazorg en service waar nodig.

Nieuwbouw

In Leiden wordt er veelal gebouwd aan prachtige nieuwbouwprojecten. Als verkopend makelaar zijn wij regelmatig betrokken bij nieuwbouw in Leiden en omgeving. Wilt u meer weten over een van onze projecten? Bel ons gerust, we vertellen u er graag over. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw mailbox!

Nieuwe huizen in Leiden e.o.

Van Bergenlaan 17

2242 PV WASSENAAR
Rental price € 3.500,- p.m.

TIJDELIJK BESCHIKBAAR TOT 1 MEI 2022! Prachtige vrijstaande villa op ruim 6.000 m2 grond met spectaculair uitzicht over natuurgebied. Deze schitterende villa wordt te huur aangeboden voor een verhoudingsgewijs zéér interessante (lage) huurprijs i.v.m. de bepaalde huurperiode van maximaal 8…

Bekijk

Haagweg 22

2321 AD LEIDEN
Asking price € 1.025.000,- k.k.

Prachtige pand aan de rand van het centrum met veel mogelijkheden. Hoge plafonds en raampartijen, zeer ruime kamers en een centraal trappenhuis typeren de woningen uit deze periode. Het gevoel van grandeur van einde 19e eeuw / begin 20e eeuw…

Bekijk
Over Graal
Wim-Graal-Graal-Makelaardij
Sara Bruins Slot Graal Makelaardij

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer over ons
Onze diensten

Graal Makelaardij is een full service makelaarskantoor. We begeleiden u bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur, stille verkoop en taxatie van uw woning. Van A tot Z. Hieronder leest u meer over onze diensten, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende berekening van uw vastgoed.

Meer weten

Recent verkocht

Recent verhuurd

Contact
Graal-Makelaardij-Makelaars

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT