Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Een huis kopen in Leiden

Een nieuw huis kopen in Leiden: het moet het begin zijn van een mooi, nieuw bestaan. Belangrijk dat de fundamenten van dat nieuwe bestaan stevig, kloppend en passend zijn. Als uw aankoopmakelaar in Leiden zorgen wij daarvoor. We begeleiden het complete keuze- en aankoopproces. Deskundig, betrokken, met heel veel ervaring en het juiste netwerk.

Het populaire Leiden

De regio Leiden is populair. Als oudste universiteitsstad van Nederland en geboortestad van Rembrandt hebben we een rijke geschiedenis. U proeft er de geschiedenis, het zilt van de nabije zee en met alle huidige academische innovaties de toekomst. In de regio staan de energie van Den Haag, Schiphol, Amsterdam, de rust van het Groene Hart en fraaie, landelijke plaatsjes als Oegstgeest en Warmond tot uw beschikking. Bekijk hier alvast even ons huizenaanbod. Interesse in onze aankoopbegeleiding? Leest u dan even verder. Of bel ons voor een kennismaking.

Uw aankoopmakelaar in Leiden

Belangrijk dat u de juiste route bewandelt. In denk-, selectie- en aankoopproces. Daarin begeleiden wij u intensief. Wij kopen dagelijks meerdere huizen aan in Leiden en omgeving; we kennen de valkuilen en de emoties. We beheersen het vak en de slimmigheden. Ons vakmanschap geeft u de rust om weloverwogen de belangrijke beslissingen te nemen en straks van een heerlijk nieuw bestaan te genieten. Met een warm welkom in Leiden en/of omgeving.

Hieronder leggen we in het kort uit hoe het aankoopproces er uit ziet. Wilt u meer informatie? Lees dan meer uitgebreid over onze aankoopbegeleiding en bekijk onze verkochte huizen in Leiden.

Het eerste gesprek

Eerst gaan we met elkaar in gesprek. We luisteren naar u en uw wensen, denken met u mee. We bespreken de marktontwikkelingen en formuleren een gerichte zoekvraag.

U zoekt, wij vinden

Plaatst u een zoekopdracht, dan houden we u steeds op de hoogte van het aanbod. Zien of horen we over een pand dat bij uw wensen past? Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Financieel advies

Vooraf weten welke koopsom past bij uw financiële situatie maakt snel beslissen makkelijker. We brengen u graag in contact met specialisten in hypotheken en/of vermogensplanning.

Bezichtigen

We bezichtigen de koopwoning of het appartement samen. U kunt goed letten op wat uw gevoel zegt terwijl wij letten op andere belangrijke zaken, zoals de bouwkundige staat en de omgevingsfactoren.

Scherp onderhandelen

Met een heldere strategie en tactiek brengen we een bieding uit, onderhandelen scherp in uw belang. Uiteraard in nauw overleg met u. 

Gefeliciteerd!

De bieding is geaccepteerd. Ook in deze fase begeleiden we het hele traject: van de koopovereenkomst opstellen tot notarieel transport. En zelfs nadat het koopcontract is getekend, blijven wij uw makelaar. 

Vrijblijvende waardebepaling

Bent u benieuwd wat uw huidige woning waard is? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende berekening van uw vastgoed.

Meer weten
Over Graal
Wim-Graal-Graal-Makelaardij
Colinda-Nijgh-Graal-Makelaardij
Sara Bruins Slot Graal Makelaardij

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer weten over Graal
We vertellen u graag meer!
Wim Graal en Michiel de Jong - Graal Makelaardij in Leiden - Hoger segment

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT