Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Uw makelaar in Oegstgeest

U zoekt een makelaar in Oegstgeest. Om een nieuw thuis in Oegstgeest te vinden. Of juist om uw huidige woning succesvol te verkopen, al dan niet in stille verkoop. Wij zijn als de specialist in het hogere segment woningen helemaal thuis in dit geweldige dorp (wonen er ook met veel plezier). We staan u graag bij met raad en daad in iedere fase van het aan- en verkoopproces. Reken op uitstekende voorwaarden, op onze intensieve begeleiding en eerlijk advies. Dat doen we met hulp van ons uitgebreide netwerk en ons lidmaatschap van de NVM en Baerz & Co.

Wellicht bent u nog niet zo ver, zoekt u nu een adviseur voor overleg en eventueel een vrijblijvende waardebepaling. Neem ook in dat geval gerust contact op. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening!

Meer informatie?

Full service makelaarskantoor Oegstgeest

Als full service makelaar in Oegstgeest nemen we alle werk uit handen bij het aankoop- en verkoopproces van een huis. Maar onze dienstverlening reikt verder dan dat.

Taxatie

Als het gaat om een taxatie van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Volgens het NVM-model, via het NWWI, voor successie of een eenvoudige waardebepaling: we gaan voor het soort taxatie dat het beste aansluit bij uw situatie.

Verhuren

Uw appartement of huis verhuren aan particulieren, expats of aan (buitenlandse) bedrijven? Oegstgeest is een geliefde gemeente, ook en vooral bij expats. Als verhuurmakelaar in Leiden en omgeving hebben wij de contacten en kennen we de weg naar de ‘betere’ huurder. Wij nemen het werk uit handen, helpen u van A tot Z. Van prijsadvies en het screenen van de geïnteresseerde huurders tot en met de overdracht. En ook daarna blijven wij uw verhuurmakelaar, bieden nazorg en service waar nodig.

Nieuwbouw

Oegstgeest breidt uit met prachtige nieuwbouwprojecten. Als verkopend makelaar zijn wij betrokken bij veel nieuwbouw in Oegstgeest en omgeving. We vertellen u graag meer over de projecten die lopen en die komen. Bel gerust voor informatie of meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Nieuwe huizen in Oegstgeest en omgeving

Van Bergenlaan 17

2242 PV WASSENAAR
Rental price € 3.500,- p.m.

TIJDELIJK BESCHIKBAAR TOT 1 MEI 2022! Prachtige vrijstaande villa op ruim 6.000 m2 grond met spectaculair uitzicht over natuurgebied. Deze schitterende villa wordt te huur aangeboden voor een verhoudingsgewijs zéér interessante (lage) huurprijs i.v.m. de bepaalde huurperiode van maximaal 8…

Bekijk

Haagweg 22

2321 AD LEIDEN
Asking price € 1.025.000,- k.k.

Prachtige pand aan de rand van het centrum met veel mogelijkheden. Hoge plafonds en raampartijen, zeer ruime kamers en een centraal trappenhuis typeren de woningen uit deze periode. Het gevoel van grandeur van einde 19e eeuw / begin 20e eeuw…

Bekijk
Over Graal
Wim-Graal-Graal-Makelaardij
Sara Bruins Slot Graal Makelaardij

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer over ons
Onze diensten

Graal Makelaardij is een full service makelaarskantoor. We begeleiden u bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur, stille verkoop en taxatie van uw woning. Van A tot Z. Hieronder leest u meer over onze diensten, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende berekening van uw vastgoed.

Meer weten

Recent verkocht

Recent verhuurd

Contact
Graal-Makelaardij-Makelaars

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT