Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Uw makelaar in Oegstgeest

U zoekt een makelaar in Oegstgeest. Om een nieuw thuis in Oegstgeest te vinden. Of juist om uw huidige woning succesvol te verkopen, al dan niet in stille verkoop. Wij zijn als de specialist in het hogere segment woningen helemaal thuis in dit geweldige dorp (wonen er ook met veel plezier). We staan u graag bij met raad en daad in iedere fase van het aan- en verkoopproces. Reken op uitstekende voorwaarden, op onze intensieve begeleiding en eerlijk advies. Dat doen we met hulp van ons uitgebreide netwerk en ons lidmaatschap van de NVM en Baerz & Co.

Wellicht bent u nog niet zo ver, zoekt u nu een adviseur voor overleg en eventueel een vrijblijvende waardebepaling. Neem ook in dat geval gerust contact op. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening!

Meer informatie?

Full service makelaarskantoor Oegstgeest

Als full service makelaar in Oegstgeest nemen we alle werk uit handen bij het aankoop- en verkoopproces van een huis. Maar onze dienstverlening reikt verder dan dat.

Taxatie

Als het gaat om een taxatie van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Volgens het NVM-model, via het NWWI, voor successie of een eenvoudige waardebepaling: we gaan voor het soort taxatie dat het beste aansluit bij uw situatie.

Verhuren

Uw appartement of huis verhuren aan particulieren, expats of aan (buitenlandse) bedrijven? Oegstgeest is een geliefde gemeente, ook en vooral bij expats. Als verhuurmakelaar in Leiden en omgeving hebben wij de contacten en kennen we de weg naar de ‘betere’ huurder. Wij nemen het werk uit handen, helpen u van A tot Z. Van prijsadvies en het screenen van de geïnteresseerde huurders tot en met de overdracht. En ook daarna blijven wij uw verhuurmakelaar, bieden nazorg en service waar nodig.

Nieuwbouw

Oegstgeest breidt uit met prachtige nieuwbouwprojecten. Als verkopend makelaar zijn wij betrokken bij veel nieuwbouw in Oegstgeest en omgeving. We vertellen u graag meer over de projecten die lopen en die komen. Bel gerust voor informatie of meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Nieuwe huizen in Oegstgeest en omgeving

Gandhistraat 89

2332 ZX LEIDEN
Asking price € 535.000,- k.k.

Instapklare en energiezuinige hoekwoning in kindvriendelijke buurt. Op loop -en fietsafstand van alle faciliteiten ligt aan een rustig en autoluw straatje deze heerlijk lichte hoekwoning. De ruime afgeschermde voortuin met overdekt terras is een heerlijke plek om rustig in het…

Bekijk

Nieuweroord 166

2333 VA LEIDEN
Rental price € 1.685,- p.m.

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DIT APPARTEMENT NEMEN WIJ NIEUWE BEZICHTIGINGSAANVRAGEN NIET MEER IN BEHANDELING Uitzicht op een landgoed vanaf een zeer ruim balkon op een steenworp afstand van het centrum van Leiden! Op het landgoed Nieuweroord is in 2020…

Bekijk
Over Graal
Colinda-Nijgh-Graal-Makelaardij
Wim-Graal-Graal-Makelaardij
Sara Bruins Slot Graal Makelaardij

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer over ons
Onze diensten

Graal Makelaardij is een full service makelaarskantoor. We begeleiden u bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur, stille verkoop en taxatie van uw woning. Van A tot Z. Hieronder leest u meer over onze diensten, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende berekening van uw vastgoed.

Meer weten

Recent verkocht

Recent verhuurd

Contact
Wim Graal en Michiel de Jong - Graal Makelaardij in Leiden - Hoger segment

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT