Navigeren

×

Een huis kopen

Een nieuw huis: én droom én werkelijkheid.

Met de aankoop van een nieuw huis, begint u een nieuw verhaal. Onze taak om er samen met u een mooi verhaal van te maken, mét een solide basis. We zijn specialist in het hogere segment en bieden u de kennis, ervaring en het netwerk in Leiden, Oegstgeest, Warmond en Het Groene Hart dat u nodig heeft om uw wensen te realiseren.

Graal Makelaardij heeft een uitstekende reputatie in de regio bij opdrachtgevers, projectontwikkelaars, bouwkundigen, financieel adviseurs, collega makelaars, de sportverenigingen, de gemeentelijke instanties, enz. Die goede contacten koesteren we. Voor u en voor onszelf.

Kijkt u even mee hoe we het aankoopproces inrichten?

Het eerste gesprek

Eerst gaan we met elkaar in gesprek: we luisteren naar u, uw eisen, wensen, mogelijkheden. We lichten toe wat we voor u kunnen betekenen en denken met u mee. Samen bespreken we de ontwikkelingen in de markt en formuleren we een gerichte zoekvraag.

We weten wat er te koop is. En wat er te koop komt

Plaatst u een zoekopdracht bij ons dan houden we u steeds op de hoogte van het aanbod. Horen wij over of zien wij een pand dat bij uw wensen past, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Zo is de kans groter dat u één van de eersten bent die het pand bezichtigt.

Het woningaanbod in onze regio blijft krap, dus snel beslissen kan belangrijk zijn. Maar overwogen beslissen, minstens zo.

Financieel advies

Zoekt u een huis, dan wilt u vooraf goed weten welke koopsom bij uw financiële situatie past. Zeker in een gespannen huizenmarkt kan snel beslissen essentieel zijn. Mocht u daar behoefte aan hebben dan kunnen wij u in contact brengen met specialisten in hypotheken en/of vermogensplanning.

Bezichtigen

Vaak voelen mensen in de eerste paar minuten al of een huis het is of niet. Emotie en intuïtie zijn belangrijke raadgevers, maar niet altijd de meest betrouwbare. Die rol nemen wij graag op ons. Wij blijven bij de feiten, checken de bouwkundige staat, letten op omgevingsfactoren, de marktwaarde in de regio en concurrerend aanbod. Zo krijgt u een totaalbeeld over het huis. En heeft u een prettige onderbouwing van uw gevoel.

Het biedingsproces: scherp onderhandelen

We formuleren in overleg met u een heldere strategie en tactiek en brengen een bieding uit. We houden het hoofd koel, onderhandelen scherp in uw belang. Soms is even wachten van belang. Soms is toeslaan cruciaal. Dat alles uiteraard in een hotline met u. Huis én prijs; ze moeten u gelukkig maken.

Gefeliciteerd!

De bieding is geaccepteerd door de verkopende partij, gefeliciteerd! We begeleiden het hele traject van het opstellen en/of checken van de koopovereenkomst tot het notarieel transport aan toe. Maar ook nadat het koopcontract is getekend, blijven wij uw makelaar. We bieden nazorg en service waar nodig. Wat dat betreft blijven we de bijzondere speciaalzaak in uw buurt. 

Interesse?

Wij worden graag uw aankoopmakelaar. Bel of mail ons, dan maken we een afspraak.

Geïnteresseerd?
Kom in contact met
E-mail
Of bel
CONTACT