Navigeren

×

Een huis kopen

De woningmarkt is transparanter dan ooit! Via de diverse websites zoals Funda.nl en Jaap.nl heeft de consument een overzicht van vrijwel ALLE woningen die te koop worden aangeboden.

Tóch kan Graal Makelaardij duidelijk waarde toevoegen bij uw zoektocht naar een passende woning. Wij kennen de markt als geen ander, … weten wat er te koop staat maar ook wat er te koop kómt, …. wij spreken opdrachtgevers en collega’s, zijn actief bij sportverenigingen en kunnen u wijzen op kansen en mogelijkheden in de markt.

Verder hebben wij de beschikking over een database met alle verkoopgegevens per woonplaats. Gekoppeld aan onze ervaring en kennis betekent dit dat wij uitstekend inzichtelijk kunnen maken wat de werkelijke waarde is van een woning.

Tenslotte kunnen wij het soms zeer gecompliceerde biedings- en aankoopprocess voor u in goede banen leiden, tot aan het notarieel transport. En ook daarna blijven wij UW makelaar en bieden wij nazorg en service waar nodig.

Graag nodigen wij u uit voor een servicegesprek bij ons op kantoor. Wij gaan dan om de tafel om te kijken wat u nou precies zoekt en waar u dat kunt vinden. Hierbij zullen wij u ook tips en tricks geven over het aankooptraject. Dit advies kost u niets, het is een service van ons!

Geïnteresseerd?
Colinda-Nijgh-Graal-Makelaardij
Kom in contact met Colinda Nijgh
E-mail
c.nijgh@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 - 51 61 000
CONTACT