Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Nieuwbouw in Warmond

Warmond is een dorp met een geweldige historie en bouwt flink door aan de toekomst. Van fijne gezinshuizen waar de kinderen heerlijk in opgroeien tot comfortabele appartementen van alle gemakken voorzien… van wonen in Warmond word je per definitie gelukkig.

Als verkopend makelaar zijn wij regelmatig betrokken bij nieuwbouw in Warmond. We vertellen u graag meer over lopende of komende projecten. Neem contact voor meer informatie! Of meld u aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u het laatste nieuws direct in uw mailbox.

Fijn wonen in Warmond

Warmond kan met recht een historisch dorp genoemd worden: onderzoekers hebben ontdekt dat hier in de prehistorie al mensen woonden. En in de 17e eeuw schreven reizigers al over de prachtige omliggende natuur!

Het dorp ademt die historie door de prachtige kastelen, boerderijen en bijzondere huizen, zoals het beroemde Jan Steenhuis. En de natuur? Die is in elk seizoen adembenemend mooi. Warmond staat al jaren bekend als één van de populairste watersport-locaties van ons land, wat niet zo vreemd is als je midden temidden in natuurgebied ‘De Kagerplassen’ ligt. De ideale plek om er heerlijk op uit te trekken in een mooie sloep, maar ook suppers, zeilers, zwemmers en in de winter schaatsers worden er erg gelukkig. Wandelaars halen hun hart op in de omliggende bossen, de velden of bij de prachtige buitenplaatsen. Warmond biedt nog zoveel meer, zoals speciaalzaken met fijne (lokale) producten, leuke markten en evenementen zoals de Poldercrossloop van Warmond. Echte dorpse gezelligheid dus. En met uitvalswegen en openbaar vervoer richting Leiden, Den Haag en Amsterdam is stadse reuring altijd in de buurt.

Meer weten?
Over Graal
Colinda-Nijgh-Graal-Makelaardij
Wim-Graal-Graal-Makelaardij
Sara Bruins Slot Graal Makelaardij

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer over ons
Onze diensten

Graal Makelaardij is een full service makelaarskantoor. We begeleiden u bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur, stille verkoop en taxatie van uw woning. Van A tot Z. Hieronder leest u meer over onze diensten, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende berekening van uw vastgoed.

Meer weten

Recent verkocht

Recent verhuurd

Contact
Wim Graal en Michiel de Jong - Graal Makelaardij in Leiden - Hoger segment

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT