Navigeren

×

Werken bij Graal

Beste collega makelaars,


Het gaat goed met ons.

We hebben binnen het hogere woningsegment een mooie reputatie opgebouwd in onze regio. Een groeiend aantal opdrachtgevers zoekt onze specialistische kennis en begeleiding bij zowel verkoop als aankoop van hun woningen.

Daar zijn we trots op.

Wij zoeken een makelaar K-RMT of RM RT met een droom


Wij willen ons team uitbreiden met één of meerdere collega’s. We denken daarbij aan een ondernemende man of vrouw die de ambitie koestert om, zelfstandig opererend, inhoud te geven aan haar of zijn carrière en toekomst. Het betrokken, bevlogen type, zeg maar, met een breed eigen netwerk in de regio Leiden en affiniteit met het hogere klantsegment. Iemand die als ZZP-er het vaste dienstverband en salaris graag inlevert voor alle kansen die het ondernemerschap binnen een gerespecteerd kantoor als het onze en de markt bieden. 

Om als zelfstandig ondernemer te groeien op de fundamenten van een gereputeerd merk


De afgelopen jaren hebben mijn collega’s en ik met veel plezier en hard gewerkt aan de reputatie van onze ‘bijzondere speciaalzaak’. Die staat nu als een huis. En dus willen we uitbouwen. Met jou. We willen graag onze passie, pand, kennis, betrokkenheid en collegialiteit met je delen. Zodat jij, als zelfstandig ondernemer, verder kunt bouwen aan jouw vak en aan je tevreden, loyale klantenkring. 

Wij bieden je ‘een warm bad’; een werkplek in ons prachtige kantoor aan het Rapenburg met alle aanwezige kantoorfaciliteiten, volledige ondersteuning én de naam en faam van Graal Makelaardij. 

Heb je interesse en de juiste papieren, dan willen we graag kennismaken. Zullen we binnenkort koffie drinken?

Met vriendelijke groet,

Wim Graal
+31 (0)6 – 41 19 42 01 / w.graal@graalmakelaardij.nl

Wim-Graal