Navigeren

×

Een huis verkopen

Een volgende fase in uw leven. Wij helpen.

U overweegt uw huis te verkopen of hebt al definitief besloten. Een spannende tijd waarin veel moet gebeuren. Wij gaan ervoor zorgen dat het hele proces voor u zo prettig mogelijk verloopt.

Daarbij zetten wij onze kennis, ervaring, alle denkbare online en offline kanalen en ons complete netwerk voor u in. Wij zorgen, samen met u, dat de verkoop van uw huis een succes wordt, zonder dat we u daarbij onnodig belasten.

Leest u mee hoe wij dat aanpakken, de verkoop van uw huis?

Het eerste gesprek

We beginnen bij het begin: u en uw huis. Uw geschiedenis met het huis, uw motivatie om te verkopen. Uw verwachtingen ten aanzien van de verkoop. We rapporteren over de ontwikkelingen van de huizenmarkt in het algemeen en in onze regio. We geven u inzicht in de te verwachten verkoopprijs van uw huis. Reken op goed onderbouwd en eerlijk advies. 

Voorbereiden op de verkoop

Een succesvolle verkoop is van een aantal factoren afhankelijk. Zo zijn uw verkoopvoorwaarden belangrijk. Goed om die vooraf helder te hebben. We nemen ze mee in de verkoopstrategie die we samen met u bepalen. De visuele presentatie van uw huis heeft een niet te onderschatten impact op het verkoopproces en de resultaten. Ze moet de verkoopstrategie perfect onderstrepen, zowel online als offline. Wij en onze specialisten helpen u daarbij.

Uw huis in de spotlights (of niet)

Op basis van uw wensen en de verkoopstrategie schakelen we alle gewenste/noodzakelijke kanalen in. Denk daarbij aan:

  • ons professionele netwerk (we kennen uiteraard nogal wat latente kopers)
  • onze eigen site
  • Realworks, het centrale uitwisselingssysteem van alle NVM makelaars
  • Funda
  • de verkoopbrochure die recht doet aan uw huis
  • sociale media

Geeft u de voorkeur aan een stille verkoop, dan ontwikkelen we daarop in overleg met u een passende strategie.

Stille verkoop

Een goed verkoopresultaat met respect voor uw privacy.

Lees meer

Bezichtigingen

Bezichtigingsafspraken met potentiële kopers plannen we nauwkeurig in. We overvallen u nooit; agenderen in overleg. We ontvangen mensen vriendelijk; de rondleiding is respectvol en deskundig.

Onderhandelen. In nauw overleg met u

En dan volgt er een bieding, of meerdere. We hebben nauw contact over alle aspecten van het bod met u en schakelen snel om de beste deal te maken. Accepteert u een bod? Dan zorgen we voor professionele begeleiding rond overdracht en de notariële zaken. 

Ook na de verkoop blijven wij uw makelaar, bieden u nazorg en service waar nodig. Wij zijn en blijven de speciaalzaak uit uw vertrouwde buurt.

Interesse?

Wij worden graag uw verkoopmakelaar. Bel of mail ons, dan komen wij bij u langs voor een vrijblijvend, helder advies. 

Uiteraard begeleiden we u ook graag bij een eventueel aankoopproces; de ervaring leert dat we vaak veel kunnen betekenen bij het op elkaar afstemmen van beide grote stappen.

Recent verkocht

Recent verhuurd

Geïnteresseerd?
Kom in contact met Wim Graal RM
E-mail
w.graal@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 - 51 61 000 / +31 (0)6 - 41 19 42 01
CONTACT