Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Uw huis in Leiden verhuren

U wilt uw huis in Leiden te verhuren. Een kansrijk plan, gezien de krappe huizenmarkt in onze regio. Als verhuurmakelaar in Leiden staan wij u bij tijdens het zoeken en vinden van een betrouwbare huurder.

Van opstart tot en met sleuteloverdracht: wij zorgen dat het proces in goede banen verloopt. Dat doen we al jaren in onze regio. Deskundig en betrokken, met heel veel ervaring en het juiste netwerk.

Uw verhuurmakelaar in Leiden

U wilt uw huis in Leiden succesvol verhuren aan een betrouwbare huurder. Wij begeleiden al jaren verhuurders, hebben een uitgebreid netwerk. En we beschikken over de noodzakelijke specialistische kennis over Leiden en omgeving. We zetten alles in tijdens het zoeken naar ‘een betere’ huurder: iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels overhandigt.

Meer informatie?

Het plan van aanpak is als volgt:

De start

We onderzoeken altijd eerst de wettelijke restricties en onder welke voorwaarden u uw huis in Leiden het best verhuurt. We brengen kosten voor onder meer verzekeringen en onderhoud in beeld. Met deze informatie, onze kennis van de huurmarkt en uw wensen stellen we een marktconforme huurprijs vast.

Uw huurhuis in Leiden onder de aandacht

De visuele presentatie kan het verschil zijn tussen wel of geen bezichtiging(en). Belangrijk dat het er optimaal uitziet. Daarna brengen we uw huurwoning op de markt. We gaan voor de perfecte match, gebruiken daarvoor onze database, social kanalen en ons netwerk.

Bezichtigingen

De eerste indruk bij een bezichtiging is heel belangrijk voor potentiële huurders. Tijdens de bezichtiging besteden we echt aandacht aan kennismaken en rondleiden. En we schakelen direct met u, houden u altijd op de hoogte.

Screening van de huurder

En dan beginnen we aan de volgende belangrijke fase van het project: de screening van een huurder. We vragen onder andere om een werkgeversverklaring en een inschrijving bij de gemeentelijke basisadministratie. Zo krijgt u een beeld van uw potentiële huurder.

De woningoverdracht

Na akkoord ronden we af: huurcontract tekenen, sleutel overdragen, nutsvoorzieningen overzetten… en dan is uw woning succesvol verhuurd. Gefeliciteerd! Vanzelfsprekend maken wij het inspectierapport op met onder meer de staat van de woning. Zo weten u en uw huurder hoe het pand in de toekomst opgeleverd moet worden.

Meer informatie over huurprijzen in Leiden?

Bel of mail ons
Over Graal
Wim-Graal-Graal-Makelaardij
Sara Bruins Slot Graal Makelaardij

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer lezen over Graal
Bel of mail voor verhuur in Leiden
Graal-Makelaardij-Makelaars

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT