Navigeren

×

Dé specialist in het hogere segment

Nieuwste huizen

Spinozalaan 59

2231 SH RIJNSBURG
Asking price € 820.000,- k.k.

Spinozastraat 59, Rijnsburg Moderne en zeer karakteristieke half-vrijstaande woning op gewilde locatie in Rijnsburg Deze bijzonder stijlvolle en ruime twee-onder-één kapwoning in ‘jaren 30-stijl’ beschikt o.a. over een eigen oprit voor meerdere auto’s, een inpandige berging en een ruime en…

Bekijk

Burggravenlaan 2J

2313 HV LEIDEN
Asking price € 449.000,- k.k.

Heel veel licht én uitzicht! Je komt thuis, klikt de garagedeur open met de afstandsbediening en parkeert de auto op de eigen parkeerplaats in de garage. Even wat spullen in de berging en direct met de lift naar het eigen…

Bekijk
Het mooiste huis van Warmond: Malgré Tout
Interieur - Malgre Tout - 1
Interieur - Malgre Tout - 2
Malgre Tout - Interieur 1

Het wordt wel het mooiste huis van Warmond genoemd: de Engels aandoende landelijke architectuur, het ambachtelijk rietgedekte dak, het glooiende gazon; je ogen trekken er direct naartoe. Huidige eigenaresse Mia Giesbers over ‘het huis met de eenden’, officieel ‘Malgré Tout’ genaamd.

Lees over opgroeien, genieten en feesten in dit bijzondere huis en waarom het nu tijd is voor een nieuwe familie, die er haar eigen geschiedenis schrijft. Het interview met Mia staat nu online!

Klik hier
Over Graal
Graal-Makelaardij-COLINDA
Graal-Makelaardij-RALPH

Wij houden van Leiden, de bollenstreek en het Groene Hart. Het is een van de mooiste gebieden van ons land. De monumentale gebouwen, de indrukwekkende geschiedenis, de levendige wijken, de zee zo dichtbij, de vele rivieren en meren; we koesteren het. Als mens. Als makelaars. Wij kennen de unieke locaties en de betere huizen in deze bevoorrechte én dichtbevolkte regio als geen ander. Het is niet toevallig ons specialisme.

Meer over ons
Vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende berekening van uw vastgoed.

Meer weten
Onze diensten

Graal Makelaardij is een full service makelaarskantoor. We begeleiden u bij de aankoop, verkoop, huur, verhuur, stille verkoop en taxatie van uw woning. Van A tot Z. Hieronder leest u meer over onze diensten, hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact
Graal-Makelaardij-TEAM-jpg

Rapenburg 4
Postbus 5
2311 EV Leiden

E-mail
info@graalmakelaardij.nl
Of bel
+31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201
CONTACT

Recent verkocht

Recent verhuurd