Navigeren

×

Uw NMo Monumenten Makelaar

Graal Makelaardij is ook uw specialist in monumentale objecten.

Wist u dat Leiden, om precies te zijn, 1.244 rijksmonumenten en 1.586 gemeentelijke monumenten telt? We geven toe: monumentale panden zijn onze passie. Als lid van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) bundelen we de krachten en delen we onze kennis met andere NMo Monumenten Makelaars.

Daar zijn we trots op: we zijn de eerste en enige makelaar in de Leidse regio die zich aansloot bij de NMo. Samen met de andere leden verbinden we mens en monument en zorgen we voor efficiënt behoud en beheer.

Nationaal Monumenten Portaal

Het NMo heeft een portaal opgericht: Het Nationaal Monumenten Portaal. Voor iedereen die een monument wil kopen, huren of beleven. U vindt er honderden monumenten om in te dineren, te logeren, omheen te wandelen of te fietsen, om lekker de stilte rondom op te zoeken… Kijk even op de website en laat u verbazen door al het moois: u snapt meteen waar onze passie vandaan komt.

Een monument (ver)kopen?

Naast specialist in het hogere segment, zijn we dus ook uw specialist in monumentale objecten. Geen overbodige luxe: in een monument wonen is niet zonder verplichtingen. Er komt allerlei extra’s bij kijken.

(Potentiële) kopers en verkopers mogen rekenen op o.a. specifieke kennis, gezamenlijk maatwerk en een professioneel netwerk. We zetten het allemaal voor u in en werken zo aan een mooie toekomst voor u én uw monument!

Uw monumentale specialist staat voor u klaar: