Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben, onder andere in Leiden en Oegstgeest. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

van Houdringelaan 32

2341 BK OEGSTGEEST
Asking price € 850.000,- k.k.

Met smaak ingericht en tot in de puntjes verzorgd! Tel daarbij nog eens de 4 slaapkamers, 2 badkamers en de locatie bij op en je hebt de perfecte woning waar je direct in kan trekken. Deze half vrijstaande woning is…

Bekijk

Korevaarstraat 51

2311 JT LEIDEN
Asking price € 745.000,- k.k.

Markant herenhuis met veel mogelijkheden in het centrum van Leiden Op de hoek van de Korevaarstraat en Hoefstraat ligt dit karakteristieke, beeldbepalende pand uit 1930 met zijn kenmerkende art deco balkonnetjes. Op de begane grond (met eigen entree) was een…

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug