Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest-en-Voorschoten-in-top-10-woongemeenten

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

Veerweg 3

2361 LZ WARMOND
Asking price € 798.500,- k.k.

Unieke kans voor watersportliefhebbers! Half-vrijstaande villa aan ‘De Leede’. Aan het einde van een rustig doodlopend straatje liggen 4 karakteristieke rietgedekte twee-onder-een-kap-woningen (bj. 1988) op ruime percelen grond waarvan de tuinen schitterend gelegen zijn aan open vaarwater (De Leede). Eén…

Bekijk

Dorpsstraat 20

2343 BA OEGSTGEEST
Asking price € 515.000,- k.k.

Karakteristieke jaren ’20 tussenwoning met diepe achtertuin en achterom. Oegstgeest staat niet voor niets jaar na jaar in de top 10 van meest aantrekkelijke gemeenten van Nederland om in te wonen. Deze goed onderhouden en sfeervolle tussenwoning is gelegen op…

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug