Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben, onder andere in Leiden en Oegstgeest. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

Antonie Duycklaan 12

2334 CE LEIDEN
Asking price € 1.100.000,- k.k.

Charmante vrijstaande villa aan ‘De Leidse Hout’ op ruim en zonnig kavel van ca. 400 m2 Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1950 en is in de decennia daarna op de begane grond uitgebouwd tot de huidige woonoppervlakte van ruim…

Bekijk

Mozartstraat 215

2324 XT LEIDEN
Asking price € 230.000,- k.k.

Heerlijk licht 4-kamer appartement met twee balkons en zeer grote gemeenschappelijke tuin. Midden in het groen ligt dit heerlijk lichte 4-kamer appartement. Er zijn twee balkons, waarvan één op het oosten met ochtendzon en één bij de woonkamer op het…

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug