Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben, onder andere in Leiden en Oegstgeest. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

Veehalstraat 21

2316 LD LEIDEN
Asking price € 585.000,- k.k.

Energiezuinig en op een steenworp afstand van het centrum. Deze uitstekend onderhouden en sfeervol ingerichte woning ligt in een nieuwe, kindvriendelijke wijk aan de rand van het centrum van Leiden. Ofwel: de voordelen van wonen in de stad gecombineerd met…

Bekijk

Kwaakhaven 34

2341 NW OEGSTGEEST
Asking price € 960.000,- k.k.

Riant wonen aan vaarwater met eigen ligplaats aan de woning. Deze zeer luxe en moderne woning beschikt over een combinatie van eigenschappen die voor deze regio uniek te noemen zijn, zoals: – Een riante woonoppervlakte van maar liefst 248 m2,…

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug