Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben, onder andere in Leiden en Oegstgeest. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

Lobeliuslaan 230

2341 PL OEGSTGEEST
Asking price € 575.000,- k.k.

Panoramisch zicht met veel licht. Vanaf de 6e etage kan je vanuit dit heerlijke penthouse je ogen meer dan de kost geven: de bossen van kasteel Poelgeest en het vogelweidegebied met de polders liggen aan je voeten. Het dakterras omzoomt…

Bekijk

Dorpsstraat 66

2361 BH WARMOND
Asking price € 495.000,- k.k.

Ruime gezinswoning midden in het oude dorp van Warmond. Wie aan oude Hollandse dorpjes denkt, denkt aan een kerk, een oud schoolgebouw, de statige herenhuizen van de notaris en de dorpsnotabelen en uiteraard een waterpomp op het plein met restaurantjes….

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug