Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben, onder andere in Leiden en Oegstgeest. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

Rapenburg 21

2311 GE LEIDEN
Asking price € 1.495.000,- k.k.

Prachtig monumentaal grachtenpand aan het Rapenburg Al in de 17e en 18e eeuw werd het Rapenburg de mooiste straat van Europa genoemd, door hoogleraar Johannes Polyander à Kerckhoven (1568-1646), in het boek Les délices de la Hollande: “Van alle werelddelen…

Bekijk

Emmalaan 18

2341 JP OEGSTGEEST
Asking price € 798.500,- k.k.

Karakteristiek half vrijstaand jaren ’30 herenhuis, gelegen op zéér gewilde locatie in Oud Oegstgeest. De Emmalaan is een zéér gewilde locatie in Oud Oegstgeest; groen, karakteristiek en gezellig ! Deze charmante 2-onder-1-kap woning (woonopp. ca. 128 m2, perceelopp. 230 m2)…

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug