Navigeren

×

Oegstgeest en Voorschoten in top 10 beste woonlocaties van Nederland

Oegstgeest en Voorschoten scoren met een fraaie 6e en 7e positie dit jaar nog hoger op Elseviers jaarlijkse lijst beste Nederlandse woongemeenten. Wij zijn trots. We presteren dus uitzonderlijk tussen de maar liefst 355 gemeenten in Nederland. Ook andere plekken in onze regio doen het goed: Teylingen bevindt zich eveneens in de top 25.

Fijne scholen, fijne buren

Elk jaar onderzoekt Elsevier waar het nou echt fijn wonen is in ons land. Ze rangschikken op criteria als: zijn er goede scholen en sportfaciliteiten? Kun je er fijn winkelen? Daarna de dag gezellig afsluiten op een terras? Is er rust, ruimte en natuur; kun je er wandelen, picknicken? 

Daarnaast komt het sociale klimaat aan de orde. Hoe gaan we hier met elkaar om? Daar hoort dus ook overlast bij. Zijn de buren op de vroege zondagochtend al aan het boren, hameren en zagen?

Dat onze regio zo hoog scoort, verbaast ons helemaal niet. Het is hier gewoon heel fijn wonen en leven. Bekijk hieronder de mogelijkheden die we nu in verkoop hebben, onder andere in Leiden en Oegstgeest. Neem vooral contact op: we hebben, zoeken en vinden het huis dat helemaal bij uw wensen past.

Bron: Leidsch Dagblad

Van Bergenlaan 17

2242 PV WASSENAAR
Rental price € 3.950,- p.m.

Prachtige vrijstaande villa op ruim 6.000 m2 grond met spectaculair uitzicht over natuurgebied. Deze schitterende villa wordt te huur aangeboden voor een verhoudingsgewijs zéér interessante (lage) huurprijs i.v.m. de bepaalde huurperiode van maximaal 12-16 maanden (i.o.). Aan de rand van…

Bekijk

Terweeweg 100

2341 CV OEGSTGEEST
Asking price € 710.000,- k.k.

Zeer charmant en karakteristiek jaren ’20 tussenwoning in hartje Oud Oegstgeest Deze zeer karakteristieke en sfeervolle woning biedt de ideale combinatie tussen authentieke elementen en modern woongenot. En dat op een perfecte locatie, midden in het oude dorp op loopafstand…

Bekijk
Blijf altijd op de hoogte
Terug