Navigeren

×

Verkoopgesprekken en bezichtigingen gaan door tijdens lockdown

Verkoopgesprekken en bezichtigingen gaan door tijdens lockdown - Graal Makelaardij

De overheid heeft besloten dat zakelijke en financiële dienstverleners open mogen blijven tijdens deze tweede lockdown. Daar vallen wij als makelaar en taxateur ook onder. Dat betekent dat wij nog steeds verkoopgesprekken voeren en bezichtigen.

Zoals Onno Hoes, voorzitter van het NVM, al zei: ‘’wonen is een van de eerste levensbehoeften’’. Wij voorzien graag in die behoefte en doen dat natuurlijk volgens de corona maatregelen. Dat betekent veel op afspraak werken, anderhalve meter afstand houden en zoveel mogelijk digitaal doen. In dit artikel leest u alles over hoe wij u tijdens corona van dienst zijn

De komende weken zijn wij, vanwege de lockdown en de feestdagen, wat minder bemenst op kantoor. Voor raad, daad en antwoorden kunt u ons altijd een voice- of e-mail sturen:  +31 (0)71 5 161 000 / + 31 (0)6 41 194 201 of admin@graalmakelaardij.nl.

Blijf altijd op de hoogte
Terug