Navigeren

×

Hoe wij u tijdens corona van dienst zijn

Hoe wij u tijdens corona van dienst zijn

We zijn in de ban van corona. En dat zal voorlopig nog wel een tijd duren. Temidden van alle onrust zien we dat iedereen er het beste van maakt. Dat doen wij ook. Voor onze opdrachtgevers, voor huizenzoekers, kijkers en geïnteresseerden. Kijkt u even mee naar hoe wij met de situatie omgaan? 

Zo gaan wij om met corona

Weet dat we voor u klaar staan met raad en daad. U heeft vast veel vragen, een luisterend oor en professioneel advies is dan prettig. We kunnen onzekerheden voor u wegnemen, adviseren op een verkoop- of aankoopstrategie die past bij uw persoonlijke situatie en met het oog op deze onzekere tijd. Belt u dus vooral!

Contact en afspraken

Telefonisch en per mail zijn wij even goed bereikbaar als altijd. Mocht u willen langskomen dan overleggen we dat graag even over de telefoon of per mail. Dan kunnen wij uw bezoek veilig organiseren. 

Wij werken steeds met een halve bezetting op kantoor en een halve bezetting vanuit huis. Dat gaat goed. Is overigens af en toe ook best een uitdaging, bijvoorbeeld voor Colinda met haar 3 jongens thuis!

Bezichtigen

Foto’s, video’s, een online tour via whatsapp videobellen: het kan allemaal, maar een sfeer in huis moet je toch ook proeven. Bezichtigingen lopen daarom door. Uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM. 

We houden voldoende afstand, zorgen voor zo min mogelijk mensen in 1 ruimte, delen nu even geen geprinte brochures uit en letten goed op of niemand klachten heeft. We merken dat iedereen – van collega makelaars tot opdrachtgevers en kijkers – zich flexibel opstelt, zich goed informeert en heel prettig mee werkt. Zo maken we het bezichtigen samen mogelijk.

Vraag advies

Wij blijven kijken naar mogelijkheden en kansen. Zo kijken we ook graag met uw situatie mee. Voor concreet advies uiteraard, maar ook voor vrijblijvend overleg, voor het doornemen van uw overwegingen, het beantwoorden van vragen. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen. Blijf gezond!

Blijf altijd op de hoogte
Terug