Home > Koopwoningen > woonhuis > oegstgeest > Clinckenburgh

< Ga Terug

Clinckenburgh 40

OEGSTGEEST 2343 JH

€ 725.000 kosten koper
Verkocht
 

Deel deze pagina viaOEGSTGEEST

We zullen dit huis en de wijk met pijn in ons hart verlaten. Helaas gaan we in verband met gezondheid redenen naar “alles gelijkvloers” wonen. We hebben hier nu 13 jaar met heel veel plezier gewoond.

Het huis ziet er aan de voorkant niet spectaculair uit, maar zodra je binnen komt heb je de royale hal, grote keuken en dan die heerlijk ruime woonkamer met uitbouw en heel veel licht. We hadden ons nooit gerealiseerd hoe belangrijk licht was totdat we hier gingen wonen. Door de grote glazen schuifpuien wordt de tuin als het ware bij de woonkamer getrokken. Voor randstad begrippen is de tuin echt heel groot en diep met mooi uitzicht. Wij genieten ieder voorjaar en zomer weer van de tuin. Er bloeit altijd wat.

Het huis is echt ruim en we hadden het met zijn 2-en met 4 slaapkamers en 2 badkamers heel riant. De buurt is heel prettig, we hebben een jaarlijks buurt borrel of barbecue, die altijd heel gezellig is. Als je iets vergeten bent in supermarkt kun je dat altijd even bij iemand halen. Er is ook een buurt alert via WhatsApp  voor als er iets is. We vonden het ook heel prettig dat je in een paar minuten lopen bij de Klinkerbergerplas zit (ook ideaal als je een hond hebt). Je bent er meteen even helemaal uit, en dat is toch bijzonder in de randstad (zie foto).

Volg Graal Makelaardij via
 
Volg Graal Makelaardij via Facebook Volg Graal Makelaardij via Twitter Volg Graal Makelaardij via LinkedIn