Home > Koopwoningen > woonhuis > leiden > Willem Dreeslaan

< Ga Terug

Willem Dreeslaan 24

LEIDEN 2314 GD

€ 545.000 kosten koper
Verkocht
 

Deel deze pagina viaWillem Dreeslaan 24, Leiden

Zeer ruime en goed onderhouden hoekwoning met garage en extra brede tuin (W).

Het Waardeiland is een prachtige, groene en waterrijke wijk aan de rand van Leiden. In de directe omgeving bevinden zich o.a. openbaar vervoer, diverse scholen en kinderopvang mogelijkheden, sportvelden (hockey & tennis), een speeltuin en de recreatiegebieden Park Cronesteijn en de Vlietlanden. Het historische centrum van Leiden ligt op ongeveer 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen. Via de nabijgelegen A4 en N11 bent u tevens zeer snel op weg naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag. Op het eiland is tevens een jachthaven vanwaar u met een bootje snel in het centrum van Leiden of op de Kagerplassen bent.

Deze ruime eindwoning is gunstig en vrij gelegen en beschikt o.a. over een eigen parkeerplaats voor de woning, een inpandige garage en een bredere tuin met achterom.

Indeling:
entree, hal, toilet, trapkast, ruime en zeer brede woonkamer (ca. 8.35 x 5.33 m.) met schuifpui naar de achtertuin. Halfopen keuken v.v. van alle gebruikelijke apparatuur.

Eerste verdieping:
overloop, badkamer v.v. douche, dubbele wastafel en toilet. Vier goed formaat slaapkamers waarvan 1 met schuifpui naar balkon.

Tweede verdieping:
zeer ruime en lichte ruimte van ca. 33 m2 welke (indien gewenst) nog nader is in te delen. Hier bevindt zich tevens de ruimte voor de wasmachine en droger alsmede de CV opstelling. Tenslotte biedt een schuifpui toegang tot een groot zonneterras van ca. 3.7 x 5.5 m.

De woning is volledig geïsoleerd en gebouwd met een ankerloze spouwmuur.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio vindt u op Funda.
Volg Graal Makelaardij via
 
Volg Graal Makelaardij via Facebook Volg Graal Makelaardij via Twitter Volg Graal Makelaardij via LinkedIn