Navigeren

×

Hyacintenlaan 6K5

2361 LP WARMOND
Asking price € 775.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Objecttype
Bouwgrond
Oppervlakte
Inhoud
0 m3
Indeling
Energie
Buitenruimte
Liggingen
Aan water, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Aan vaarwater, In bosrijke omgeving
Tuintypen
Geen tuin
Opbergruimte
Garage
Soorten
Geen garage
Oppervlakte
0 m2
Lengte
0 m
Breedte
0 m

Hyacintenlaan 6K5

2361 LP WARMOND
Asking price € 775.000,- v.o.n.

Zelf je eigen droomwoning bouwen?

Jullie rustige plek in een drukke wereld. Dat kan gewoon.

Heb je zelf veel inspiratie en weet je wellicht al precies hoe jouw droomwoning eruit moet komen te zien? Pak dan deze kans en ga met je plannen aan de slag op deze prachtige kavel. Je hebt hier een unieke mogelijkheid om alles zelf te bepalen uiteraard binnen de kaders van het beeldkwaliteitsplan.

Kies je voor één van deze prachtige kavels in Poelméér, dan profiteer je van zowel het stedelijke gebruis als het groene karakter. Warmond ligt immers ter hoogte van Leiden op 15 tot 20 minuten van Den Haag, Schiphol én de Amsterdamse Zuidas – ideaal dus! Liever reizen met de trein? Ook dan is de bereikbaarheid van jullie nieuwe woning bijzonder goed.
Vlakbij Poelméér ligt NS station Sassenheim waar je in no-time de trein naar Den Haag, Schiphol of Amsterdam pakt. Centraler kan bijna niet! Daarbij is jouw nieuwe bouwkavel omgeven door water en groen. Eenmaal thuis lijken bovengenoemde steden dus mijlenver en wanen jullie je in de ideale woonomgeving.

Dus, zie jij jezelf op een van deze schitterende ruime kavels aan het water straks jouw eigen huis bouwen, compleet naar jouw wensen? Neem dan contact op met de makelaar en vraag het kavel-paspoort aan met nadere informatie over de mogelijkheden op deze locatie.

Locatie
Plan een bezichtiging