Navigeren

×

Mangoweg 297

2321 HZ LEIDEN
Asking price € 615.750,- v.o.n.
Woonoppervlakte
123 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Objecttype
Appartement
Bouwjaar
2021
Oppervlakte
Woonoppervlakte
123 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Inhoud
350 m3
Indeling
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Buitenruimte
Liggingen
In centrum, Vrij uitzicht
Tuintypen
Geen tuin
Opbergruimte
Soort
Inpandig
Garage
Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Mangoweg 297

2321 HZ LEIDEN
Asking price € 615.750,- v.o.n.

Luxe appartement op de 15e verdieping

Op zoek naar iets speciaals? In plandeel Viridis van ‘de Ananas’ wordt dit luxe appartement gerealiseerd met een oppervlakte van ca. 123 m2. Met een ligging op de vijftiende verdieping is het uitzicht natuurlijk schitterend. De woning beschikt over een loggia van ca. 7 m2 op het oosten om te kunnen genieten van ochtendzon en het uitzicht. Het appartement beschikt over twee slaapkamers plus een ruime en luxe badkamer. De woning beschikt tevens over een 1 parkeerplaats te huur in de parkeerkelder alsmede een eigen berging.

‘De Ananas’
Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 374 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De eerste fase, bestaande uit 140 appartementen, is inmiddels vrijwel volledig verkocht en wordt in 2022 opgeleverd. Momenteel is ook de verkoop voor de volgende fase (plandelen Viridis & Bromelia II), bestaande uit 82 appartementen gestart. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Omgeving
De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart. Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

Duurzaam wonen
De basis van De Ananas is natuurlijk bouwen. Alle woningen worden gasloos en duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Op het dak van het gebouw komt een zee aan zonnepanelen, het gebouw heeft een Groenverklaring van de Rijksoverheid ontvangen, zodat u weet dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Faciliteiten
In de plint van De Ananas, op de begane grond, komen twee horecagelegenheden. Dus heeft u een keer geen zin om te koken? Dan kunt u letterlijk ‘op de hoek’ terecht. Een bijzonder initiatief, overgewaaid uit Amerika, is wasbar FRIS. Een wasbar? Jawel, een super-deluxe wasserette waar u tijdens het draaien van uw was kunt genieten van een hapje en een drankje. Of een snelle koffie to go. State-of-the-art wasmachines en drogers staan voor u klaar. Dus die hoeft u zelf niet meer aan te schaffen. Aan de andere zijde van De Ananas komt een brasserie, met een buitenterras. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

Voor verdere informatie neem contact op met ons kantoor.

Plan een bezichtiging