Home > Koopwoningen > woonhuis > oegstgeest > Zilverstein

< Ga Terug

Zilverstein 75

OEGSTGEEST 2342 BL

€ 347.500 kosten koper
Verkocht
 

Deel deze pagina viaZilverstein 75, Oegstgeest

Moderne en luxe afgewerkte hoekwoning met vrije ligging aan voor- en achterzijde.

“Nieuw Rhijngeest” is een prachtige en zeer populaire nieuwe woonwijk aan de rand van Oegstgeest. De voltooiing van de wijk nadert; de basisschool Het Dok is al enkele jaren open en volgend jaar zal ook een supermarkt en enkele andere voorzieningen de deuren openen. Verder is er een recent opnieuw ingericht park in de wijk en komt er een jachthaven aan de Rijn. Al met al een moderne en zeer plezierige plek om te wonen én recreëren.

Deze woning is in 2007 opgeleverd en is gunstig gelegen in de wijk, met een speelweide aan de voorkant en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde. De achtertuin is ruim 12 meter diep met achterin een afdakje voor de fietsen en een houten berging.

Indeling: entree, toilet en meterkast. Lichte en ruime woonkamer met trapkast en schuifpui naar de achtertuin. Moderne halfopen keuken v.v. alle gebruikelijke apparatuur.

Eerste verd.: overloop, 3 goed formaat slaapkamers plus moderne badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

Tweede verd.: overloop, bergruimte v.v. wasmachine aansluiting en CV-opstelling plus een ruime 4-e slaapkamer.

Al met al een heerlijke gezinswoning in een gewilde nieuwe woonwijk; uw bezichtiging zeker waard.Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio vindt u op Funda.
Volg Graal Makelaardij via
 
Volg Graal Makelaardij via Facebook Volg Graal Makelaardij via Twitter Volg Graal Makelaardij via LinkedIn