Home > Koopwoningen > woonhuis > oegstgeest > Hendrik Jesselaan

< Ga Terug

Hendrik Jesselaan 6

OEGSTGEEST 2343 NW

€ 630.000 kosten koper
Verkocht
 

Deel deze pagina viaHendrik Jesselaan 6, Oegstgeest

Verrassend ruime woning met tuin op het Westen en multifunctioneel bijgebouw.

Deze ruime en sfeervolle gezinswoning is gelegen in de wijk “Morsebel”, nabij uitvalswegen, scholen, sportvelden, winkels en de Klinkenbergerplas. De woning is uitstekend onderhouden en heeft een eigen oprit en een inpandige garage. De woonoppervlakte is maar liefst ca. 196 m2.

Deze woning heeft aan de voorzijde vrij uitzicht op de Haarlemmertrekvaart waar regelmatig ligplaatsen voor een sloep te koop of te huur komen; binnen een kwartier varen zit u op de Kaag!

De huidige eigenaren hebben middels een ruil met de buren thans de beschikking over de garage gelegen náást de entree van de woning. Via de achtertuin bereikt men de berging en het bijgebouw dat voor velerlei doeleinden geschikt is.

Indeling:
entree, toilet, garderobe, deur naar de ruime en lichte woon- en eetkamer met openslaande deuren aan de tuinzijde. Deze ruimte gaat over in de woonkeuken met deur naar de tuin. De gehele begane grond is v.v. een prachtige natuurstenen vloer v.v. vloerverwarming. De keuken is modern (keukenrenovatie uitgevoerd in 2012) en voorzien van alle gebruikelijke apparatuur.

Eerste verdieping:
ruime overloop met toilet, in totaal 3 slaapkamers en 1 moderne badkamer v.v. dubbele wastafel en douche.

Tweede verdieping:
overloop, moderne badkamer (2006) v.v. bad en wastafel. Deur naar groot dakterras met weids uitzicht over de omgeving en de Klinkenbergerplas. Tenslotte nog 2 slaapkamers van vergelijkbare grootte.

Al met al een bijzonder ruim, veelzijdig en sfeervol huis op een uitstekende locatie in Oegstgeest.


Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio vindt u op Funda.
Volg Graal Makelaardij via
 
Volg Graal Makelaardij via Facebook Volg Graal Makelaardij via Twitter Volg Graal Makelaardij via LinkedIn